Cautare

62783 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (6.63 secunde)
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
In cadrul TIBCO 2018, la Romexpo, gasiti si standul celor de la Semre Trim srl Timisoara - confectii piele si marochinarie, producator manusi piele si marochinarie.
Sapte persoane au murit sambata, in urma tragediei din Club Colectiv. Numarul persoanelor decedate a ajuns la 39. Premierul interimar, Sorin Cimpeanu, a declarat in cadrul sedintei de la Guvern ca: doi pacienti au murit la aterizare in Olanda, unul este roman, iar celalalt este cetatean italian.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Reprezentantii Primariei din Timisoara au fost contactati de reprezentantii a trei mari operatori de retail care au investit in Europa Centrala si de Est, investitori care s-au interesat de disponibilitatea terenurilor din Timisoara.
Astfel, fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, este cercetat de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalitate din cadrul Ministerului Public, intr-un dosar in care, initial, procurorii anticoruptie dispusesera neinceperea urmaririi penale, ne-au informat ieri surse judiciare.
Astfel, fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, este cercetat de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalitate din cadrul Ministerului Public intr-un dosar in care, initial, procurorii anticoruptie dispusesera neinceperea urmaririi penale, au informat ieri surse judiciare.
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Thomas Ebner s-a nascut in 1978, la Timisoara, si este responsabil al departamentului de vanzari si marketing al constructorului german. ... Unul dintre responsabilii acestui proiect este un roman nascut la Timisoara, in august 1978.
Saptamana aceasta are o dubla semnificatie pentru cariera muzicala a artistului Virgil Iantu, marcand atat lansarea oficiala a albumului "Ieri si Azi", cat si debutul primului sau turneu din cariera solo.
Energia a castigat, asa cum era de asteptat, pe terenul ultimei clasate, Poli Iasi, scor 97-55 (28-16, 29-15, 25-14, 15-10), si a incheiat sezonul regulat al diviziei A de baschet masculin pe locul 8, cu un bilant de 16 victorii si 12 infrangeri.
O aeronava Tarom a fost implicata, luni, intr-un incident, pe aeroportul din Timisoara. Pilotii avionului au ramas fara comunicare cu solul, dupa ce aparatura de la bord s-a defectat. Incidentul nu s-a soldat cu victime. Aeronava efectua o cursa Bucuresti-Timisoara.
10 linii de noapte vor fi reorganizate Potrivit Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), incepand de vineri, 10 linii de noapte ale transportului in comun vor fi reorganizate a anuntat.
La Timisoara au fost doua alerte cu bomba in doua ore. Prima alarma a fost la Liceul catolic din Timisoara. ... Un barbat a anuntat la 112 ca este o bomba la un mall din Timisoara.
La sapte ani de la demararea lucrarilor, DN 6 - Timisoara Lugoj este inca in constructie, iar masinile sunt nevoite sa parcurga cei 52 de km chiar si in patru ore. Amenzile anuntate de ministrul Transporturilor pentru nerespectarea graficului i-a grabit pe constructori.
Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
Patronul divizionarei secunde sustine ca a vorbit cu oficialitatile locale din Craiova sa vina si sa joace in Banie, insa conducatorii orasului neaga tratativele Suporterii craioveni sufera din plin dupa dezafilierea temporara a echipei-fanion a Olteniei, Universitatea Craiova, suspinand dupa meciurile de fotbal, dupa derbiuri si dupa gloria de altadata.
Elena Mitache) Astazi, la fix 6 ani de la disparitia patronului firmei Aldis Calarasi, trebuie sa spun, fara lipsa de modestie, ca prima informatie despre decesul omului de afaceri a fost publicata ca stire news alert in singurul cotidian local - Observator de Calarasi - la care lucram in acel moment.
Luni, Dan Diaconescu a fost chemat la DNA pentru a i se comunica faptul ca i-a fost schimbata incadrarea juridica din martor in invinuit in dosarul instrumentat pentru santaj.
Patronul "Euroest Operation" SRL s-a prezentat, ieri, la Inspectoratul Teritorial de Munca din Constanta, la invitatia conducerii acestei institutii de a prezenta cateva lamuriri legate de reclamatiile facute de 25 de persoane, care sustineau ca au fost "gonite" de pe santier.
google-analytics.com